ΔΝΟΦΕΡΟΣ, Τα PENNY DREADFULS της ΜαΦίας

My mini fictional story :»Δνοφερος διηζητωρ» part 2.

Ο Δνοφερός διηζήτωρ έτρεμε σύγκορμος..τα μηνίγγια του σφυροκοπούσαν στο  ρυθμό της οργής του που ξεχείλιζε σαν ποτάμι. Είχε φερθεί απερίσκεπτα εκείνο το βράδυ, είχε παρασυρθεί από τη δίψα του για απονομή δικαιοσύνης και παραλίγο να τινάξει το άψογα σχεδιασμένο σχέδιο του στον αέρα.Τράβηξε μια γερή τζούρα από το μισοκαμμένο του τσιγάρο και φύσηξε αθόρυβα τον καπνό. Τις σκέψεις του διέκοψε το μονότονο βήμα του φίλου του που πλησίαζε.

Ο Τράβις είχε εξαγριωθεί μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις. Το πρόσωπο του μια γκροτέσκα μάσκα θανάτου ξεφυσούσε απο τα ρουθούνια του σαν αγρίμι. Ήταν απο την αρχή αντίθετος με το σχέδιο, το θεωρούσε χάσιμο χρόνου. Γι αυτόν τα πράγματα ήταν απλά, όποιος τον ενοχλούσε πέθαινε. Χωρίς σχέδιο, χωρίς εκδίκηση, χωρίς αναμονή. Εκτιμούσε τον θάνατο όσο τίποτα άλλο.

Ο Διηζήτωρ ήταν το ακριβώς αντίθετο. Ζούσε για να εκδικηθεί τα κτήνη που τον είχαν βλάψει. Η οργάνωση και η εκτέλεση του σχεδίου ήταν μέρος της διαδικασίας και την απολάμβανε όσο τίποτα.

Την ίδια ιδιοσυγκρασία είχε και ο τρίτος της παρέας, ο Ντέξτερ. Καθόταν σε μια γωνία και σχεδίαζε αφηρημένα σχέδια σε ένα τσαλακωμένο χαρτί. Το μυαλό του όμως σκεφτόταν τη σημερινή εξέλιξη. «Σήμερα το σχέδιο πήγε κατα διαόλου» είπε ξαφνικά ο Ντέξτερ. «Δεν θα γίνει ξανά».

Ο Τράβις βιάστηκε να αντικρούσει «μπούρδες! Πάμε να κάψουμε το μπουρδέλο τους συθέμελα! Μόνο έτσι θα γλυτώσει ο κόσμος από αυτά τα εκτρώματα!». Σηκώθηκε και άρχισε να ζώνεται τη μασέτα του.

Ο Ντέξτερ γρύλισε μέσα από τα δόντια του «Μένουμε με το σχέδιο Τράβις. Είναι το ίδιο αποτελεσματικό». Η σκηνή διεκόπη απότομα απο ένα σιγανό χτύπημα στη πόρτα. Ο Ντέξτερ ξεφύσηξε και πήγε να ανοίξει. Στη πόρτα στεκόταν οι υπόλοιποι τρείς  που είχαν στρατολογηθεί για την εκτέλεση του σχεδίου. Αμίλητοι προχώρησαν προς το κέντρο του κακοφωτισμένου δωματίου Ο Μάγιερς, ο Χιούι και ο Βουρχές. Στάθηκαν στη σειρά και σαν τους μάγους με τα δώρα ύψωσαν στον αέρα τα όπλα τους.

Ο Δνοφερός σηκώθηκε από τη θέση του και στάθηκε ανάμεσα τους. «Αδέλφια μου!» φώναξε. «Μακάρι να να επιζήσουμε όλοι απο το μακελειό αυτό για να σας ανταποδώσω τη χάρη που μου κάνετε».

Ο Μάγιερς τον χτύπησε στον ώμο «δε χρειάζεται φίλε. Οι ψυχές μας διψούν για αίμα. Είμαστε ταγμένοι σε ένα κοινό σκοπό.» ο Δνοφερός πήρε μια βαθειά ανάσα και άρχισε να οργανώνει απο την αρχή το σχέδιο του. Το μάτι του γυάλιζε απο το μίσος ενώ κάποιοι ανυποψίαστοι σε διαφορετικό σημείο της πόλης γλεντούσαν τη ζωή τους χωρίς να μπορούν να φανταστούν ούτε στο ελάχιστο ότι υπάρχει ένα σχέδιο εκδίκησης εις βάρους τους οργανωμένο από μια ομάδα τρελών που πίστευαν ακόμα σε ιδανικά όπως η αγάπη, η φιλία και ο σεβασμός……

Συνεχίζεται…

ΜÂ℘ìÅ ΦÂΝØΥ℘ÅΚΗ QuéeΝì    

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s