ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

LE PETIT PRINCE…

Σήμερα ο Μικρός μου Πρίγκιπας, ο Χαράλαμπος δηλαδή, πήγε στο νηπιαγωγίο. Ένιωθα λες και πέρασε στο πανεπιστήμιο!! Καμάρωνα σαν γύφτικο σκέπαρνι, άσε το κλάμα στα κρυφά χαζεύοντας τη φωτογραφία που μου έστειλε η αδελφή μου απο τη πρώτη του μέρα. Σαν τώρα θυμάμαι τη πρώτη φορά που τον αντίκρυσα στο μαιευτήριο. Και τώρα είναι «νηπιαγωγάκι»

«Δε το πιστέυω» που λέει και η γιαγιά η Ελένη όταν ο Χαράλαμπος λέει την «αλφα- βήτα»

Πως μεγάλωσε έτσι το παιδάκι μου. Πόσες φορές δεν τον κράτησα μωράκι στην αγκαλιά μου να τον ταίσω. Να φοβάμαι μη μου πέσει, να μην είναι καυτό το γάλα, τόσες αγωνίες. Φαντάσουν να τον δω φαντάρο. Ε θα τα παίξω. «Αγάααααπη μου» που λεει και ο Χαράλαμπος και κοροιδεύει τη «τια μαλία» (εγώ είμαι αυτή)

Δε ξέρω, σιγκινούμαι ευκολα. μπήγω τα κλάμματα συνέχεια. Κάτι να θυμηθώ, μια φώτο να δω, να τα, τα παντέρμα (που λέμε εδώ στη Κρήτη) και ξαμολιούνται στο μάγουλο. Παιδάκι μου γλυκό πόσο σαγαπαώ. Ουφ αντε πάλι θα κλάψωωωωωωω. Θυμάμαι μια φορά που η αδελφή μου και ο γαμπρός μου έπρεπε να πάνε στο γιατρό και με αφήσαν μόνη με τον μόλις εφτά ημερών Χαράλαμπο. Να έχω τρελαθεί από το φόβο μου μήπως και κάτι πάθει, μήπως δεν θα μπορέσω να το ξεσκατίσω ξέρω εγώ. Και την γαλήνη που ένιωσα μετά όταν το νανούριζα στην αγκαλιά μου… ΟΧΙ αλλο κλάμα» θεία μου μαρια μου χατσον» που λέει και ο Χαράλαμπος. Τώρα είναι μεγάλος άντρας και πάει και νηπιαγωγίο. Πόσο περήφανη.

ΜÂ℘ìÅ ΦÂΝØΥ℘ÅΚΗ QuéeΝì      

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s