ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Valar Morghoulis (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ «ΟΙ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ»)

«Φένεσε πολύ ενδιαφέρον γίνεκα». Το μήνυμα ξεπήδησε στην οθόνη του Samsung μου και μου έβγαλε τα μάτια. Τώρα τι να του πεις;  Συνήθως τους μπλοκάρω κάτι τέτοιους, αλλά απόψε το αφήνω να εξελιχθεί, για να έχω υλικό για το κείμενο μου που με βασανίζει μέρες τη γυναίκα. «Α, ευχαριστώ» του απαντάω, ενώ καταπιέζω την ανάγκη μου να του πω «Μάθε ορθογραφία».

Συνήθως τα βράδια που έχει ησυχία, διότι συγκατοικώ με γονείς, ασχολούμαι με τα κείμενα μου, το blog μου κτλ και φυσικά είμαι on line σε fb, instagram κτλ. Τότε είναι που κάνουν την εμφάνιση τους το γνωστό είδος των πέφτουλων.  Καθώς φοράω τα ακουστικά μου και σιγοτραγουδάω «rockabye» για χιλιοστή φορά (ή lana del rey), δεν ακούω την ειδοποίηση ακόμα ενός εισερχόμενου μηνύματος. Όταν το δω τελικά εύχομαι να μην το είχα δει.

Κάποιος στέλνει ένα φάκελο που ανοίγει και πετάγονται καρδούλες. «Στη γοητεία σου» γράφει από κάτω. Δεν είχε καμία ελπίδα.

Κάποιος τρίτος στέλνει «θελω να σε γλιψω» με αυτή την ορθογραφία. Το χειρότερο ήταν η φωτογραφία με το συγκεκριμένο μέρος του σώματος του που όλοι φαντάζεστε. Δεν απάντησα, έβγαλα screenshots για το παρόν κείμενο. Με μπλόκαρε.

1513810321372

Νωρίτερα, την ίδια μέρα είχα λάβει:

«Eisai omorfi guneka na ksereis»  από έναν άγνωστο και τσουπ βιντεοκλήση τη στιγμή που παρακολουθούσα με τον πατέρα μου το «dolce vita» στις επαναλήψεις του Mega.

«Μμμμ… Σε ενδιαφέρω?» και η φωτογραφία του από κάτω. Τουλάχιστον αυτός έστειλε το κανονικό του κεφάλι με το πρόσωπο του. Γλυκούλης, αλλά συγνώμη είμαι αλλεργική στους πέφτουλες.

Βάζω το «High by the beach» της Lana del rey και σιγομουρμουρίζω τους στοίχους «you could be a bad motherfucker but that dont make you a man». Ταιριαστό.

1513810773652

«Έχεις πολύ καλή σκηνοθετική άποψη». Τι θέλει να πει ο ποιητής; Τόλμησα να τον ρωτήσω τι εννοούσε. Μου διευκρίνισε ότι στη φωτο προφίλ είμαι «πολύ σέξι» (και ξερός).

Τρώω μια σοκολάτα Schogetten με γέμιση cappuccino, που είναι σε κομματάκια μέσα στη συσκευασία, δε χρειάζεται να τη σπάσεις…Cool..

Ένας άλλος έστειλε «εκτός από ωραία γυναίκα κατάλαβα ότι μάλλον σκέφτεσαι τι παπαριες μου λέει ο τύπος και νιώθω ότι δεν θα έβγαινες με κάποιον από εδώ μέσα». Του απάντησα «δε σκέφτομαι τι παπαριές λες, σκέφτομαι τι μαλακίες λες»,  γιατί όντως αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Το πήρε στραβά προφανώς και άλλαξε τακτική, σχεδόν με έβρισε, λέγοντας μου ότι δεν αξίζω, δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι γριά (ορίστε;). Και για να με «τιμωρήσει» φυσικά, μου έστειλε φωτογραφία τα απόκρυφα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυνάμωσα την ένταση στα ακουστικά μου και η Lana με ηρέμησε με το «lust for life».

«Κουκλίτσα». ‘Αλλος πάλι και τούτος. Κανείς δε κοιμάται απόψε; Τι στο διάολο. Για κυνήγι έχουν βγει όλοι;;;; ‘Εκανα ένα διάλειμμα και έναν κλασικό έλεγχο στο προφίλ του, καλή περίεργη και εγώ. Ανακάλυψα κάποιες φωτογραφίες του με μια κοπέλα αγκαλιά. Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι ήταν φίλη του. Το έψαξα λίγο ακόμα και βρήκα ότι ήταν η γυναίκα του. Τον έβρισα. Για ποιο λόγο ένας άντρας παντρεμένος, θα πει τόσα ψέμματα για να φλερτάρει, να ξεδώσει λίγο. Τόσο στερημένος είναι, τόσο καταπιεσμένος; Όχι δε νομίζω. Ευτυχισμένοι είναι. Περνάνε καλά στο γάμο τους. Έχουν γυναίκα που τους φροντίζει, τους μαγειρεύει, τους πλένει, τους μεγαλώνει τα παιδιά. Και πολύ απλά θέλουν να παίξουν και λιγάκι. Τόσο άπληστοι. Προσωπικά το θεωρώ κατάντια του ανδρικού φύλου. Τώρα θα μου πεις πάντα υπήρχαν τέτοιοι άνδρες. Απλά τα τελευταία χρόνια με το διαδίκτιο έχουν ξεφύγει. Τσάμπα μάγκες πίσω από το πληκτρολόγιο. «Είχα μια κουραστική μέρα, ας χαλαρώσω/ παίξω λίγο στον υπολογιστή», σκέφτονται οι περισσότεροι.

1513810904090

Ένας που με κυνηγούσε μέσω fb και έφαγε μεγάλο άκυρο από μένα, επανέκαμψε δριμύτερος για να πάρει το αίμα του πίσω στέλνοντας μου «ψωνάρα τι κάνεις?» Ένιωσα κολακευμένη που έστειλε μετα από ένα χρόνο για να φάει ακόμα ένα άκυρο (θα ανοίξω μαγαζί όπου θα σερβίρω ζεστές εξαίσιες χυλόπιτες). Απλά κάποιοι δεν παίρνουν από όχι.

«Να πας να γ@@@ πουτ@@ γιατί είσαι μια καρ@@@» Κάποιος άλλος που προσπαθώ να θυμηθώ αν του είχα κάνει κάτι στο παρελθόν αλλά όχι, απλά θα είχε στείλει μνμ θα το είχα διαβάσει χωρίς να απαντήσω και λογικά αποφάσισε να με βρίσει μετά από τόσο καιρό. Λυπάμαι τη γυναίκα που θα πάρει, αν βρει ποτέ. Και σκέφτομαι τα παιδιά που θα κάνει. Αν κάνει γιο θα του μοιάσει, αν κάνει κόρη θα βρει κάποιον σαν τον μπαμπά της, άρα θα είναι δυστυχισμένη. Αλήθεια ξέρουν τι πάει να πει ανθρωπιά, σεβασμός αυτά τα άτομα;

Ένας άλλος λύσσαξε ότι έχω το πιο «καυτό σομα», ούτε η σόμπα cumtel να ήμουν. Άσε πια εκείνα τα «ντακούνια» που άκουσα μου έφυγε η σοκολάτα από το στόμα. «Ντακούνια» στα Κρητικά είναι τα τακούνια. Ο άλλος είχε φαντασίωση να είναι ο στρατιώτης μου, στιβαρός, ακούνητος, όρθιος (θου Κύριε), να με υπηρετεί τη Βασίλισσα. Τον αποστόμωσα λέγοντας του ότι γράφω ένα κείμενο στο blog μου για τους πέφτουλες. Αυτό του έκοψε το βήχα νομίζω. Ένας άλλος έκανε συνεχώς κλήσεις μέσα από την  εφαρμογή, υποδύθηκα τον αδελφό μου για να μη ξαναστείλει. Δεν ξαναστειλε. Ένας άλλος από το Tumblr ήταν τόσο πρόστυχος που δεν θα αναφέρω καν τι είπε. Απλά πιστεύω πως κάποια παιδιά είναι πολύ μπερδεμένα. Και χρίζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Εγώ είμαι «τω χρονω α πουμε» (Κρητικα, είμαι τόσο χρονών σημαίνει) και δεν έχω πει ούτε έχω σκεφτεί τα λόγια που μου είπε. Υπάρχουν φορές που θέλω να διαγράψω το Instagram acount μου, το tumblr μου, μη σου πω και το προφίλ μου στο facebook για να γλιτώσω από τις «επιθέσεις» των πέφτουλων. Αλλά δεν θέλω να ηττηθώ από ένα μάτσο αργόσχολους. Εγώ έχω λόγο που έχω social media. Προσπαθώ να δικτυωθώ, να γνωριστώ με συγγραφείς γιατί θέλω να γίνω επιτέλους συγγραφέας. Αυτό είναι το όνειρο μου απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν έχω να πάω πουθενά. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.25659685_728018820722463_4551891417265334381_n

Πρέπει να εξηγήσω κάτι σε αυτό το σημείο. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μικρότεροι σε ηλικία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξηντάρηδες πέφτουλες. Όταν λοιπόν μου στέλνουν κάτι εικοσιπεντάχρονα νιάνιαρα με πιάνει γέλιο. Δεν το κάνω επίτηδες, απλά μου φαίνεται παράξενο έως αστείο να τρώω καμάκι (έτσι το λέγαμε στην εποχή μου) από νεαρούς. Απο τότε που έγινα θεία μου φαίνονται όλοι τους παιδιά. Ένα νιάνιαρο λοιπόν επιμένει εδώ και μέρες να γίνω η κρυφή του σχέση γιατί έχει κοπέλα. Πόσο γελοίο. Βρίσιμο. Delete. Block.

25542462_727609280763417_6970671744689146818_o

«Ήθελα  να μουν δάκρυ σου

κι από χαρά να κλάψεις

να κατεβώ στα χείλη σου

δίχως να με πειράξεις»

Εντάξει αυτό ήταν όμορφο πέσιμο. Απλά η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Με παρενόχλησε, τον αγνόησα, με έβρισε. Τον μπλόκαρα, αφού πρώτα έβγαλα screenshots. Και συνεχίσαμε τις ζωές μας. Εκείνος να σκορπάει μαντινάδες και βρισιές στο διαδίκτυο και εγώ να γράφω κείμενα για το είδος του.

«Βλαχοπούλα», με αποκάλεσε ένας γεροντομαλάκας όταν του είπα να μην στέλνει. Είχε προηγηθεί μια μίνι συζήτηση για να τον ψαρέψω μήπως τον έχει βάλει κανένας πρώην (συμβαίνουν κι αυτά) και κατέληξε να με ειρωνευτεί που κόπηκα στο δίπλωμα οδήγησης (τι στο π@@@ έχουν πάθει οι άνδρες;;;)

Η πιο άσχημη «επίθεση» ήταν λίγο καιρό πριν από κάποιον που επειδή δεν του απάντησα ποτέ στο «Για» ( «Γεια» ήθελε να γράψει μάλλον), μου έστειλε προσβλητικό μήνυμα τύπου να με πληρώσει για καποιες υπηρεσίες. Τόσο άρρωστο άτομο. Ελπίζω να μην είναι παντρεμένος, και να μην έχει παιδιά. Ίσως θα έπρεπε να πάω στην αστυνομία.

Επιστροφή:

«Τι κάνεις υδρόβιο της Σακίρας?» Ορίστε; Συγνώμη κύριε ποιος είστε?? Υβρίδιο εννοούσε. Που την είδε τη Σακίρα απορώ.

Επίσης παρατήρησα τις προηγούμενες μέρες ότι είχα πολλά μηνύματα στο instagram από άλλες χώρες. Όπως η Τουρκία. Ένας μου έκανε τρομερή εντύπωση κυρίως για την ομορφιά του και αποφάσισα να του μιλήσω. Αλλά άρχισε κάτι τρελά, και έληξε άδοξα το ειδύλλιο του Σουλειμάν και της Χουρέμ.

1513853776512
Το ειδύλλιο Σουλειμάν-Χουρέμ

 

Ένας άλλος τώρα, που εμφανίζεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά κάνει και ραδιόφωνο μου έπιασε τη κουβέντα. Απλά με ρώτησε αν τον ακούω.

20171221_125438
Σε κόκκινο κύκλο ο «διάσημος»

1513853431175

Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τα μηνύματα, τις φωτογραφίες, από ένα μόνο βράδυ που μου έστειλαν. Δεν θα το κάνω γιατί δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι γιατί έχουν γίνει έτσι οι άντρες; Ένας ψυχολόγος παρακαλώ να μου εξηγήσει γιατί το κάνουν αυτό.

Ότι υπάρχουν ενήλικες άντρες που κάνουν διαδικτυακές επιθέσεις με ξεπερνά.
Με ξεπερνά επίσης το γεγονός ότι οι απαιτούν 1) να τους μιλήσεις 2) να κάνεις sexting 3) να τους στείλεις nudes 4) να δεχτείς τις δικές τους  5) να βάλετε κάμερα «να τα πείτε λιγάκι»..
Αντίστοιχα με τους συγκεκριμένους «‘άντρες» υπάρχουν και κοπελιές που ανταποκρίνονται. Μαγκιά τους. Το θέμα είναι οι γυναίκες που δεν θέλουν να ανταποκριθούν. Γιατί είναι λογικές, δεν είναι λυσσάρες ούτε δεκαπεντάχρονα τίγκα στις ορμόνες.
Όταν δεν ανταποκριθούν στον «άντρα» συμβαίνει με μαθηματική ακρίβειαπάντα το εξής: Ο «άντρας» θυμώνει και βρίζει. Άσχημα. Λέξεις και εκφράσεις που η γυναίκα μπορεί να μην έχει ξανακούσει. Και μπορεί να σοκαριστεί γιατί δεν είναι του επιπέδου της το υβρεολόγιο του αλλά η λογική της θα της υποδείξει να αποχωρήσει χωρίς καν να προσπαθήσει να ανταποδώσει. Ου μπλέξεις με πέφτουλες. Με ύφος λοιπόν, Cersei Lanister τους απαντάω: «Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς?». Delete!!! Block!!!

25398793_726419287549083_3107959602625530337_n
Με ύφος Cersei Lannister απαντώ σε όσους τολμούν να ομιλούν τοιουτοτρόπως.

ΜÂ℘ìÅ ΦÂΝØΥ℘ÅΚΗ QuéeΝì    

2 σκέψεις σχετικά με το “Valar Morghoulis (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ «ΟΙ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ»)”

  1. Χαχαχα! ή Μπιάχ; Μαρία μου!!! 😉
    Κάτι τέτοια να διαβάζω και να ευχαριστώ τη διαίσθηση μου, που με «συμβούλεψε» πριν από χρόνια, να μην έχω fb και τα λοιπά ξαδελφάκια του και να μη βλέπω TV!
    Αλλά τώρα και 8 χρόνια είμαι blogger και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!
    Και καταλήγω στο, «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες»! 😛
    Δεν θυμάμαι να σου ευχήθηκα να έχεις ενέργεια και διάθεση να υλοποιήσεις ότι επιθυμείς για το 2018, γιατί πολλά είναι στο χέρι μας! 😉

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και πάντα τρυφερά! 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Το να έχεις blog είναι πιο σημαντικό από το να εχεις facebook οποτε δεν χανεις και τιποτα που δεν εχεις…Εγώ για να τη πω την αμαρτια μου μαρεσει να εχω fb. δεν τα εχω πολυ καιρο γιαυτο δεν τα εχω βαρεθει..χχαχαχαχ,,,ε ναι λογικο ειναι οποιος ασχολειται με αυτα ανεχεται και την ασχημη πλευρα τους οπως ειναι οι πεφτουλες…..Ενταξει υπαρχει και το μπλοκαρισμα σε οποιον σε ενοχλει οποτε μια χαρα…Σε ευχαριστώ για τις ευχες σου και ανταποδιδω…Υγεια πανω απο όλα…και αγαπη ευτυχια δημιουργικοτητα …όλα τα καλα στο σπιτικό σου… Φιλάκια πολλα καλη χρονια να εχουμε..

      Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε