ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ (CHAINED SOUL)

ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ (CHAINED SOUL) H NEA MOY ΙΣΤΟΡΙΑ..

28279414_759101027614242_4472223968050085509_n

ΚΕΦAΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΠΑΝΙΝΗ ΚΟΎΚΛΑ

 

«Είσαι μάγισσα έτσι δεν είναι;»
Ο Φέλιξ τράβηξε μια τελευταία ρουφηξιά από το τσιγάρο του και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Ύστερα το πάτησε με την αρβύλα του και το έσβησε τελείως. Έτσι όπως είχε σβήσει και τη προσωπικότητα της νεαρής γυναίκας που στεκόταν άψυχη απέναντι του.
Τη πλησίασε και τη περιεργάστηκε για ακόμα μια φορά. Η εμμονή του να ελέγχει την Σκαιλαρ είχε αλλοιώσει το πρόσωπο του.
Πως ξεκίνησαν όλα; Πώς από την αγάπη έφτασαν στη βία; Πόσο άρρωστος είναι ένας άνθρωπος που βάση σχεδιαγράμματος βασανίζει τις γυναίκες που μπαίνουν στη ζωή του; Τι τον οδήγησε στο να βασανίζει αδύναμα πλάσματα απλά και μόνο για ευχαρίστηση; Τίποτα κακό δεν του συνέβη κατά τη παιδική του ηλικία. Οι γονείς του ήταν ευκατάστατοι και του πρόσφεραν μια εύκολη χορτάτη ζωή. Μεγάλωσε με τον αδελφό του παρέα, η μητέρα του ήταν τόσο καλοκάγαθη που είχε οικειοθελώς μεταμορφωθεί σε προσωπική του υπηρέτρια. Ο πατέρας του πλήρη ελευθερία. Έκανε πάντα ότι επιθυμούσε. Μήπως λοιπόν μετατράπηκε σε σαδιστή από βαρεμάρα; Ήταν απλά εγωιστής και μικρόψυχος; Ή τα τόσα προνόμια που απολάμβανε σαν παιδί τον είχαν μάθει να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους σαν υπηρέτες, σαν πάνινες κούκλες που ο μόνος τους προορισμός ήταν η δικιά του ικανοποίηση;
Μήπως είχε πληγωθεί από κάποια γυναίκα που αγάπησε πολύ και αποφάσισε να την εκδικηθεί σε όποια γυναίκα γνώριζε; Μπορεί όλα αυτά μαζί ή και τίποτα. Πάντως ήταν εμφανής η έπαρση του. Πίστευε ότι ήταν κάτι σπουδαίο, το δώρο του Θεού στις γυναίκες. Ήταν τραγελαφικές οι κρίσεις μεγαλείου και μεγαλομανίας που πάθαινε κατά καιρούς. Θεωρούσε πως κάθε γυναίκα που περνούσε μαζί της έστω κι ένα βράδυ, έπρεπε να νιώθει ευγνωμοσύνη για τη τιμή που της έκανε. Έλεγε παραμύθια οτι έκανε καριέρα φωτομοντέλου ενώ η πραγματικότητα ήταν άλλη. Το ανάστημα του ήταν κάτω του μετρίου και από εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά. Τα δόντια του ήταν κιτρινισμένα από το τσιγάρο. Και το σώμα του πλαδαρό. ‘Ηταν ένας σαραντάρης που καμωνόταν τον εικοσάρη.
Η Σκαιλαρ το εκατοστό όγδοο θύμα του τον παρακολουθούσε με τρόμο να ρουφάει το τσιγάρο του με τρεμάμενα από τα νεύρα, χέρια.
Πως λοιπόν ένας τόσο άσχημος άντρας είχε τόση επιτυχία στις γυναίκες; Η απάντηση ηταν απλή. Οτι δεν μπορούσε να προσφέρει με την εμφάνιση το προσέφερε με τα λόγια. Η ικανότητα του στο να σαγηνεύει τα θύματα του ήταν απαράμιλλη.
Είχε μάθει από την εφηβεία του να χρησιμοποιεί την τεχνική του»push and pull». Ήταν μια φτηνή τεχνική διαδεδομένη στους εφήβους αλλά και στους μεγαλύτερους άνδρες που έχουν πεποιθήσεις του κώλου όπως για παράδειγμα ότι «όλες οι γυναίκες είναι ίδιες». Αυτό δεν ισχύε φυσικά αλλά χρειάζεται λίγο εγκέφαλος για να το σκεφτείς, πράγμα που εκείνος δεν διέθετε.
Όσοι ενδιαφερόταν μόνο να ρίχνουν γυναίκες εφάρμοζαν τη συγκεκριμένη τεχνική.
Ουσιαστικά push and pull σημαίνει»απωθώ και έλκω»
Έντόπιζαν το θύμα τους και την βομβάρδισαν με το ενδιαφέρον τους. Με κοπλιμέντα, λόγια αγάπης, τριαντάφυλλα χάδια και ρομαντικά πράγματα.
Έκαναν το θύμα τους να νιώσει όμορφα μοναδικά και να τους ερωτευτεί. Και μετά ΜΠΑΜ!!! Βρισιές! Από το πουθενά! Προσβολές. Απαξιωτική συμπεριφορά με στόχο να τη μειώσουν. Ένιωθε μπερδεμένη. Πως αυτός που με ήθελε μου φέρεται ετσι; Μήπως εγώ φταίω; Την άφηναν να κατηγορεί τον εαυτό της γαι τη δικιά τους συμπεριφορά. Μετά τη πλησίαζαν ξανά και την έκαναν να πιστέψει πως όλα ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Άρχιζαν πάλι τη γλυκόλογα την όμορφη συμπεριφορά για να ξεχαστεί το γεγονός. Το θύμα πετούσε στα σύννεφα. Ήταν ερωτευμένη. Μεχρι που έκανε ξανά επιθεση. Βρισιες και κατηγορίες βια και τρόμος. Και συνέχιζαν μέχρι να βαρεθούν και να ψάξουν να βρουν άλλο θύμα.
Η Σκαιλαρ ήταν η πιο έξυπνη η πιο όμορφη η πιο δοτική από όλα του τα θύματα. Και την μετέτρεψε σε ένα άβουλο πλάσμα εξαρτημένο απο εκείνον. Την έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε. Δεν κοιμόταν δεν έβγαινε δεν έπαιρνε τα χάπια της έαν δε το έλεγε εκείνος. Το αγκίστρι της χειραγώγησης του ήταν τόσο βαθιά ρίζωμένο μέσα της που δεχόταν πειθήνια όσα της έκανε.
Και εκείνος το διασκέδαζε. Την περιεργαζόταν να πονάει να κλαίει και έπαιρνε ικανοποίηση. Μόνο μέσα από την χειραγώγηση ενιωθε σημαντικός.
Και τώρα στεκόταν απέναντι της και τη ρωτούσε αν ήταν μάγισσα!
Τι άρρωστο παιχνίδι ήταν αυτό;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………

ΜÂ℘ìÅ ΦÂΝØΥ℘ÅΚΗ QuéeΝì      

Σημείωμα συγγραφέως:

Είχα να δημοσιεύσω ιστορία στο Wattpad από τον Οκτώβριο με το «Haloween trick or treat». Ήθελα να βρω επιτέλους μια καλή ιδέα για την επόμενη ιστορία μου αλλά μάταια!!!!! Η έμπνευση και εγώ είχαμε πάρει διαζύγιο. Έστυβα το κεφάλι μου για μια καλή ιδέα αλλά όταν πιέζεις πράγματα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Έμεινα με μερικούς ξεγυρισμένους πονοκεφάλους για αρκετές μέρες οπότε αποφάσισα να εγκαταλείψω. Είπα ότι βρέξει ας κατεβάσει (σικ).

΄Άρχισα να νοσταλγώ τις εποχές που έγραφα τις προηγούμενες ιστορίες μου τότε που οι ιδέες μου τρέχανε από τα μπατζάκια.

Τη πρώτη μου ιστορία «ΜΑΓΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΊΚΗ» την έγραψα το 2012  με τον πατροπαράδοτο τρόπο: με στυλό και τετράδια. Πολλά τετράδια. Έγραφα αβέρτα. Ήταν η πρώτη μου ιστορία και έβγαιναν αβίαστα σαν γάργαρο νεράκι οι λέξεις από μέσα μου. Θυμάμαι πήγαινα βόλτες και έγραφα στη φύση (και στο νεκροταφείο). Τη μάγισσα Βεατρίκη δεν την έχω δημοσιεύσει ποτέ. Υποτίθεται είναι το δυνατό μου χαρτί και περιμένω να βρώ ευκαιρία να εκδοθεί.

Την «ΈΛΙΝΟΡ» την έγραψα το 2017 και ήταν η πρώτη ιστορία που δημοσίευσα στο Wattpad. Και σε αυτή την ιστορία έγραφα σαν χείμαρρος. Δεν είχα καμία δυσκολία. Το παράξενο ήταν ότι επειδή ήταν η πρώτη μου ιστορία που δημοσίευσα στο blog μου ένιωθα διάφορα ψυχοσωματικά από το φόβο μη μου κλέψουν την ιστορία μου!!!!!!!

To «HALLOWEEN TRICK OR TREAT» ήταν μια αυτοτελή ιστορία που δημοσίευσα στο Wattpad και την απόλαυσα απίστευτα. Έγραφα για να γράφω. Έμπαινα μέσα στο κόσμο του Γουάιτ και τίποτα άλλο δεν υπήρχε. Το έγραψα το 2017 και δημοσιεύθηκε στο Wattpad.

ΤΟ «ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΜΟΥ» το έγραψα το 2011 σε λίγες σελίδες. Τότε ζούσε ο Ντίνος μου. Το δημοσίευσα εδώ στο Marias Blog το 2017.

ΤΟ «ΔΝΟΦΕΡΟΣ ΔΙΗΖΉΤΟΡ» το έγραψα το 2014 στο προφίλ μου στο facebook μετά από μια σχέση που τελείωσε άδοξα και επειδή το έφαγα το κέρατο μου (σικ) μου βγήκε αυτή η εκδικητικότητα. Το δούλεψα το 2017 και το δημοσίευσα εδω στο Marias blog.

«Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ». Γράφτηκε στο πόδι για να το δώσω στα ανίψια μου τη Πρωτοχρονιά του 2018. Δεν θα το δημοσιεύσω ποτέ.

«ΡΟΟΥΖ Μ.» Το γράφω τώρα. Είναι η καλύτερη ιδέα που έχω συλλάβει ποτέ και για αυτό το λόγο δεν θα το δημοσιεύσω διαδικτθακά. Δυστυχώς έχω κολλήσει και δεν προχωράει παρακάτω 😦

Η «ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ» είναι λίγων ημερών δημιούργημα. Θα το δημοσιεύσω στο Wattpad σε συνέχειες και εδώ φυσικά. Με πaiδεψε ο τίτλος πάντως.

28424329_759112347613110_2869948268951253249_o
Όλα όσα έχω γράψει…

Κλείνω με την εξής ατάκα: «Write hard and clear about what hurts» που τη αποδίδουν στον Έρνεστ Χέμινγουει.

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s